Kasus

X2tXecgTR9W6wUY-vclJvA
DfsJ7cdFTQ6NThVjhMzAEg (1)

Provinsi Yunnan

Proyék Konservasi Cai Farmland di Lufeng County, Prefektur Chuxiong, Propinsi Yunnan di 2009

Proyek Pangwangunan Jaringan Pipa Cai Lufeng County

Lufeng County, Prefektur Chuxiong, Propinsi Yunnan

Proyék Pasokan Cai Jalan Qitiao, Kabupaten Lufeng, Prefektur Chuxiong, Propinsi Yunnan

Proyék Pasokan Cai di Daérah Wétan-Wétan Dayao County, Propinsi Yunnan

Proyék Halaman Wéb Resmi Yunnan Xishuangbanna Resort Resort

Proyék Situs Wéb Resmi Kawasan Perdagangan Wates Moshuang di Xishuangbanna, Yunnan

Perusahaan Pasokan Cai sareng Saluran Cai Huize County, Propinsi Yunnan

Proyék Cai Nginum tina Pangkalan Tembakau Manghui di Cangyuan County, Kacamatan Kailang, Yunnan

Proyék Cai Minum tina Pangkalan Tembakau Tuanjie di Kabupaten Cangyuan, Kacamatan Lincolnang, Propinsi Yunnan

Proyék cai nginum tina dasar tebu Heke di Cangyuan County, Kabupaten Lincolnang, Propinsi Yunnan

Propinsi Guizhou

Perusahaan Pasokan Cai Leishan

Proyék Cai Nginum Aman Shuicheng Padesaan

Biro Sumber Daya Cai Kabupaten Dafang, Kota Bijie

Nayong cai co.

Departemen Téknik Cai Minum Luar Kota Xianning

Sumberdaya Cai Provinsi Guizhou sareng Lembaga Desain Tenaga Hidro

Propinsi Jiangxi

Perusahaan Pasokan Cai Xia County County

Perusahaan Pasokan Cai Yongxin County

Proyék Cai Nginum di Taman Industri Yongxin County

Perusahaan Pasokan Cai Chongyi County

Nanchang De'an Water Supply Co., Ltd.

Perusahaan Pasokan Cai Yingtan Longhushan

Tatanén Dongxiang County kana Proyék Cai

Propinsi Hunan

Perusahaan Pasokan Cai Guiyang County

Biro Sumber Daya Cai County Guiyang

Perusahaan Pasokan Cai Jiahe County

Proyék Suplai Cai Seuneu Quzhou Gaussier Communication Technology Co., Ltd.

Zhuzhou City Harmonious Homestead Resettlement Perumahan Pipa Jaringan Proyék

Proyék Jaringan Pipa Tekanan Tutuwuhan Perawatan Kumbahan Anhua

Proyék Jaringan Pipa Perawatan Panyandian Kabupatén Xiangyin County

Proyék Halaman Wéb Resmi Tambang Tongkang Huatan County Tongli

Perusahaan Pasokan Cai Huaihua Jingzhou Miao sareng Perusahaan Pasokan Cai Dong Otonom County

Perusahaan cai county kanal

Perusahaan Pasokan Cai Yizhang County

Proyék Pipa Kasalametan Biro Konservasi Cai Yanling County

Perusahaan Suplai Cai Yanling County

Proyék Pengadaan pikeun Pipa Suplai Cai Terpusat Cai Nginum Aman di Kota Liuyang

Perusahaan Pasokan Cai Cili County

Biro Cai Cai Kabupaten Cili Proyék Kumpulan Pipa Cai Nginum Aman Pedesaan

Propinsi Fujian

Utilitas Publik Kota Pision tina Fuzhou Ékonomi sareng Zona Pangembangan Téknologi

(Nganggo pipa tekanan suplai cai PE φ200-1200)

Proyék Cai Nginum Stasion Railway Kidul Fuzhou

Proyék kaamanan cai minum padesaan di Désa Yuanxia, ​​Jiangkou, Kota Putian

Proyék Kasalametan Cai Minum Pedesaan di Kota Bangtou, Kota Xianyou

Proyék Pangwangunan Pusat Olahraga Kota Putian

Putian Kota Huazheng Waterworks Longcun Nginum Proyék Kasalametan Cai

Ngadukung proyék jaringan pipa Pabrik Perawatan Limbungan Licheng

Proyék Suplai Cai Kota Kota Zhongshan, Xianyou

Proyék jaringan pipa Changtai Xingtai County Water Supply Co., Ltd. ngembangkeun zona

Fuzhou Ketok Cai Corporation

Putian Licheng District Xitianwei Waterworks

Jianyang Water Supply Co., Ltd.

Wuyishan Yiquan Water Supply and Drainage Installation Co., Ltd.

Fuzhou Qingyuan Water Supply Co., Ltd.

Longhai Bangshan Water Supply Co., Ltd.

Proyék Jaringan Pipa Waduk Cai Fuqing Dongjing

Gerbang Cai Xiapu County Waterworks Dai Waterworks

Proyék suplai cai Fujian Mingshi Cement Co., Ltd.

Sanming Jianning Water Supply Co., Ltd.

Fujian Sanming Hengyuan Water Supply Co., Ltd.

Perusahaan Pasokan Cai Taining County (Waduk Jitou)

Perusahaan cai Pucheng

Perusahaan Pasokan Cai Songxi

Perusahaan Pasokan Cai Fujian Yongchun (φ800 Proyek Jaringan Pengawasan Suplai Cai)

Proyék halaman resmi Fuzhou Chengmen Water Supply Company

Putian Xiuyu Kabupatén Dongpu Town Dongpu Désa Panyediaan Cai Proyék Jaringan

Putian Meizhou Bay Waterworks

Proyék cai nginum padesaan di Bangtou Town, Xianyou County

Perusahaan Suplai Cai Anxi

Proyék Cai Nginum di Tain County Industrial Park

Waterworks Kota Jiangtian Changle

Quanzhou Quangang Kabupatén Cai Katilu

Quangang Maefeng Water Supply Co., Ltd.

Jinjiang Water Supply Co., Ltd.

Pabrik Cai Jinjiang Yonghe

Nan'an Water Supply Co., Ltd.

Tutuwuhan Cai Nan'an Meishan

Pabrik Cai Jinjiang Dongshi

Pabrik Cai Kota Jinjiang Longhu

Tutuwuhan Cai Anxi Yutian

Proyék cai minum tatanén di Jiandou Town, Anxi County

Proyék jaringan cai bawah tanah Shishi Garment City

Proyék Cai Nginum Kota Putian Haixi

Kasus rékayasa produk sanésna Propinsi Fujian

Fujian Yong'an Coal Industry Co., Ltd.

Fujian Sanming Konstruksi Tambang Bahan Co., Ltd.

Utilitas Publik Kota Pision di Fuzhou Zona Pangwangunan Ékonomi, Propinsi Fujian (di luar jaringan pipa Pabrik Perawatan Wastewater Chang'an)

Proyék Jaringan Pipa Munisipalitas Fuzhou Konvénsi sareng Pusat Pameran di Propinsi Fujian

Fuzhou Lianban Wastewater Perawatan Tutuwuhan LG-07 Bid Project Bid Bid

Wuyishan Sewage Treatment Co., Ltd. ti Propinsi Fujian

Jurusan Proyek Daya Nuklir Fuqing

Fujian Dongchen Municipal Co., Ltd. Yongchun Project Department

Sistem kokotor bawah tanah di Jialin Plaza, Quanzhou, Fujian

361 ° Zona Industrial, Kota Jinjiang, Propinsi Fujian

Proyék kokotor bawah tanah Jalan Raya Nomer 14 di Kota Jinjiang, Propinsi Fujian

Kota Pakéan, Kota Shishi, Propinsi Fujian

Proyék kokotor bawah tanah di New Century Mall, Kota Shishi, Propinsi Fujian

Taman Perindustrian Changzhou, Zhangzhou, Propinsi Fujian

Walikota County Hui'an, Propinsi Fujian

Proyék Pasokan Cai sareng Saluran Stasion Railway Fuzhou Kidul, Propinsi Fujian

Proyék Saluran Proyék Pangwangunan Pusat Olahraga Putian di Propinsi Fujian

Ngadukung proyek jaringan pipa Tutuwuhan Perawatan Kumbahan Licheng di Kota Putian, Propinsi Fujian

Fujian Wuyishan Yiquan Water Supply and Drainage Installation Co., Ltd.

Proyék kotoran kotamadya di Kota Sanming, Propinsi Fujian

Proyék suplai sareng pembuangan cai di Taman Industri Taining, Propinsi Fujian

Nan'an Zhongyu Gedong Bahan Grup Co., Ltd.

Fujian Sanming Jianshe Mining Material Co., Ltd.

Fujian Wuyishan Pariwisata Nasional Resort Water Supply Co., Ltd.

Fuzhou Chengmen Tenaga Hidrasi Téknik Instalasi Co., Ltd.

Fujian Xiapu Funing Dasha Industrial Zone Development Co., Ltd.

Wuyishan Shenlong Pameuntasan Téknik Co., Ltd.

Pipa masuk sareng saluran cai pompa stasiun pompa dasar fotovoltaik jaringan pipa limbah Chengdong di Nan'an, Fujian

Fujian Hengsheng Konstruksi Grup Co., Ltd. Luan County Perawatan Kumbahan Tutuwuhan Ngadukung Téknik Pipa Téknik

Fujian Nanmu Konstruksi Co., Ltd.

Provinsi Yunnan

Tambang Batubara Xiongda, Kotamadya Shibalianshan, Fuyuan County, Propinsi Yunnan

Tambang Batubara Danshuo, Shibalianshan Township, Fuyuan County, Propinsi Yunnan

Tambang Batubara Pingqing, Township Shibalianshan, Fuyuan County, Propinsi Yunnan

Tambang Batubara Sijiadi, Kotamadya Shibalianshan, Fuyuan County, Propinsi Yunnan

Tambang Batubara Tianyuan, Township Shibalianshan, Fuyuan County, Propinsi Yunnan

Tambang Batubara Tianjing, Township Shibalianshan, Fuyuan County, Propinsi Yunnan

Tambang Batubara Shangchang, Township Shibalianshan, Fuyuan County, Propinsi Yunnan

Tambang Batubara Hongfa, Kabupatén Laochang, Fuyuan County, Propinsi Yunnan

Tambang Batubara Laoniu di Township Laochang, Fuyuan County, Propinsi Yunnan

Tambang Batubara Shewu, Township Laochang, Fuyuan County, Propinsi Yunnan

Tambang Batubara Sebu, Kabupatén Laochang, Fuyuan County, Propinsi Yunnan

Pabrik Semén Hongyuan, Township Laochang, Fuyuan County, Propinsi Yunnan

Tambang Batubara Xiaoaozi, Kabupatén Laochang, Fuyuan County, Propinsi Yunnan

Tambang Batubara Dashanjiao, Kabupatén Laochang, Fuyuan County, Propinsi Yunnan Tambang Batubara Hongye, Shizong County, Propinsi Yunnan

Tambang Batubara Inovasi di Shizong County, Propinsi Yunnan

Xuanwei City Electromekanical Equipment Co., Ltd.

Shenhua Wuhai Energy Co., Ltd.

Tambang Batubara Jinsha Yutiancheng, Propinsi Yunnan

Proyék Halaman Wéb Resmi Yunnan Xishuangbanna Resort Resort

Proyék Situs Wéb Resmi Kawasan Perdagangan Wates Moshuang di Xishuangbanna, Yunnan

Perusahaan Pasokan Cai sareng Saluran Cai Huize County, Propinsi Yunnan

Propinsi Guizhou

Guizhou Zunyi Ding'an Trading Co., Ltd.

Tambang Batubara Huijin, County Zhijin, Kacamatan Bijie, Propinsi Guizhou

Tambang Batubara Yutiancheng, Jinsha County, Propinsi Guizhou

Tambang Batubara Yunan, County Jinsha, Propinsi Guizhou

Jinsha County Xingwang Company

Pangwangunan Tambang Batubara di Datian Township, Jinsha County, Propinsi Guizhou

Tambang Batubara Gaoyuan, Nayong County, Propinsi Guizhou

Tambang Batubara Zhezhuang Shun'an, County Hethang, Propinsi Guizhou

Tambang Batubara Xingda, Kabupaten Hezhang, Propinsi Guizhou

Tambang Batubara Shuijingwan, Kota Yemachuan, Kabupaten Hezhang, Propinsi Guizhou

Tambang Batubara Dayi, County Hethang, Propinsi Guizhou

Tambang Batubara Guda, Kabupaten Hezhang, Propinsi Guizhou

Tambang Batubara Coklat Geshu, Kota Xiandongfeng, Weining, Propinsi Guizhou

Tambang Batubara Xiehe Shunfa, Kabupaten Qianxi, Propinsi Guizhou

Tambang Batubara Shunfa, Kota Sanhe, Kota Renhuai, Propinsi Guizhou

Tambang Batubara Pumao, Puding County, Propinsi Guizhou

Kota Bijie, Propinsi Guizhou Huabang Mesin Alat Penjualan Co., Ltd.

Grup Guizhou Feishang

Guizhou Liuzhi Linjiayu Coal Industry Co., Ltd.

Tambang Batubara Yingjiao, Kabupaten Zhijin, Propinsi Guizhou

Kota Guiyang, Propinsi Guizhou, Gui Gui Material Co., Ltd.

Propinsi Guangdong

Guangdong Zhongren Lingkungan Perlindungan Téhnologi Co., Ltd.

Proyek Tutuwuhan Panguburan Wastewater Guangzhou Baiyun District Likeng

Proyék solokan Nantong Avenue, Longgang, Shenzhen, Guangdong

Proyék Saluran Stasion Ngompa Gongming di Distrik Anyar Guangming, Shenzhen, Guangdong

Proyék suplai sareng saluran cai di Stadion Shenzhen Baoan, Guangdong

Proyek ékspansi Bandara Baoan Shenzhen

Proyek Pangwangunan Jalan Raya Guangxi Guilin

Ibu kota propinsi séjén

Jiangxi Taiyuan Coal Industry Co., Ltd.

Proyék Aliran Industri Cai Sanya Tianya di Hainan (φ800 pipa solokan)

Proyék Perumahan Padumukan Komunitas Zhuzhou Hexie, Propinsi Hunan

Shenzhen Haichuanda Water Affairs Group Co., Ltd. (Tutuwuhan Perawatan Kumbahan Hunan Xiangyin)

Tutuwuhan Pangubaran Hunan Lianyuan Wastewater

Proyék Pangobatan Hunan Anhua Limbah

Perusahaan Pasokan Cai sareng Drainase Kota Xifeng Propinsi Gansu

Ganhe Qinghai Ganhe Water Urusan Co., Ltd.

Pabrik Pangobatan Limbah Komprehensif Limbah Domestik Jinan (TPA) Pangadaan Pipa

Henan Xinzheng Shuanghu Water Co., Ltd.

Shanghai Konstruksi Bandara Jalan Rékayasa Co., Ltd.

Shanghai Tapeng Pipe Technology Co., Ltd.