• 454545

Fujian Shengyang Pipeline Technology Co., Ltd. didirikeun taun 2007. Tempatna di Fuzhou Yuanhong Investment Zone di Fujian, caket ka Bandara Internasional Fuzhou Changle. Éta ngan ukur 40 menit ti Pingtan Comprehensive Experimental Reform Zone, sareng ngagaduhan lokasi geografis anu unik. Perusahaan gaduh modal anu kadaptar 10,88 juta yuan. Tina pabrik pabrik skala leutik, éta parantos ngembangkeun janten perusahaan berteknologi tinggi nasional khusus dina pembuatan pipa palastik énggal. Di 2011, perusahaan ngadegkeun basis produksi di daérah kidul-kulon Zona Pangwangunan Ékonomi Ngarobih di Guizhou, sareng ngadegkeun Guizhou Shengyang Pipeline Technology Co., Ltd. Dina waktos anu sami di Beijing, Shanghai, Guangzhou, Kunming, Changsha, Xi ' hiji, Chongqing, Jiangxi sareng propinsi utama sareng kota-kota sanésna pikeun nyetél cabang sareng kantor, jaringan penjualan di panjuru nagara.

Karya Kami

proyék panganyarna

Ieu mangrupikeun produk perusahaan urang penjualan produk anu saé pisan, anu hasil jual produk ieu henteu tiasa dilakukeun tanpa kualitas anu sampurna sareng téknologi luhung!

tingali langkung